2021 Toyota Mirai için Falken Azenis Lastikler Tercih Ediliyor

Toyota, Aralık ayında Kuzey Amerika’da satışa sunulan ikinci nesil hidrojen yakıt hücreli elektrikli aracı için bir çift Falken Azenis performans lastiği tercih etti. Arkadan çekişli coupe 2021 Toyota Mirai , elektrik motoruna güç sağlamak için hidrojen yakıt hücresi kullanan dört kapılı, beş yolcu kapasiteli bir araç. Toyota, bu son modelin hidrojen kapasitesindeki yüzde 20 artış ve genel yakıt verimliliğindeki yüzde 10 iyileştirme sayesinde yaklaşık 850 kilometrelik menzile sahip olduğunu söylüyor. Önceki modelde 113 kilovat iken bu yeni otomobilin elektrik motoru, 134 kilovat enerji üretiyor.

245 /45ZR20 Falken Azenis Lastikler Sportif Performans Sunuyor

Yeni Toyota Mirai aracın sürüş performansı, daha sportif bir arkadan çekiş düzeni benimsenerek ve önceki modellere kıyasla daha büyük lastik ebadı (20 inçlik jant çapı) kullanılarak artırılıyor. Falken marka lastiklerin üreticisi Sumitomo Rubber Industries, Falken Azenis FK001 A / S ve Azenis FK510 performans lastiklerinin 2021 Mirai için orijinal ekipman olarak seçildiğini açıkladı. Toyota Mirai için her iki lastik de 245 / 45ZR20 103Y XL ebadında sunulacak.
Falken Azenis Lastikler Virajlarda Performansı Arttırıyor

Falken Azenis FK510 performans yaz lastiği ve Azenis FK001 dört mevsim lastiği, sportif performans için özel olarak geliştirildi. Asimetrik tasarıma sahip bu lastikler, yüksek hızlarda manevra kabiliyetini ve sürüş dengesini arttırıyor. Virajlarrda zeminle temas sırasında basıncı daha iyi dağıtan bu lastikler, araçların tam potansiyelinin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Japonya’da üretilen yeni Mirai’nin ABD’de 58.550 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Falken Azenis FK510 Islak Zeminde Güvenlik Sağlıyor

Türkiye’de satışta olan Falken Azenis FK510, yaz koşullarında mükemmel yol tutuşu arayan sürücüler için tasarlandı. 4D Nano Design, Falken mühendislerinin farklı koşullarda daha yüksek performans sunan bileşikler üretebilmesine imkân tanıyor. Falken yaz lastiği, özel kauçuk bileşiği sayesinde hem aşınmaya karşı direnç sağlıyor hem ıslak zeminlerde çekiş gücünü arttırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir